Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Krůtí kotlík

Krůtí kotlík

Potřebujete: 400 g krůtího masa, celer, petržel, kousek květáku a brokolice, 3 cibule, 3 stroužky česneku, 2 papriky, 250 g žampionů, saturejku, pepř, sůl, tymián, trošku oleje.

Postup: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Zeleninu nakrájíme, přidáme k masu, promícháme, posypeme kořením a zakapeme olejem. Vše znovu promícháme a pak necháme v chladu odležet. Nakonec směsí naplníme zapékací nádobu a ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.

Marie Poštová


11.7.2007   Rubrika:   |   Komentářů 13   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Krůtí kotlík

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
manka
manka - 11.7.2007 20:53

Ota: jo jo, svíčková a guláš jsou nejlepší druhý nebo až třetí densmajlik - 57

 
Ota
Ota - 11.7.2007 15:54

manka: když vím, že nebude čas tak si naplánuju třeba gulášek z krutího steheního masa .... to je celé hotové přesně za hodinu smajlik - 62 krůtí mám v mrazáku vždy připravené pro "rychlá řešení"

ale když chci echt gulášek tak se s tím dělám i tři hodiny .... ovšem to je pak něco ... tři druhy masa, pekně podle nutnosti vaření , pěkně pomalu hustit

a nejlíp to uvařit večer a jíst až ohřáté druhý den , žádný chvat ... ale to platí u spousty jídel, že vařit dnes a jíst zítra je nejlepší smajlik - 62 jenže někdy se to nedá vydržetsmajlik - 33

 
manka
manka - 11.7.2007 14:30

Ota: já mám radši takový to nevychvátlý, takový pěkně rozpečený a chutě rozložený, ale to je na každým jak to rád

 
Ota
Ota - 11.7.2007 12:32

manka: přesně .... pokud by to bylo v kombinované mikrovlnce tak těch 10 minut vlnění a 20 minut grill ale jinak bych to v troubě nechal tak 40-45 minut na 220-250... pokud keramický nebo kameninový pekáček ... možná v plechu by to za 30 minut bylo?

 
catcat
catcat - 11.7.2007 11:48

jéje, jám bych tam nakonec nasypala ještě spousta sýra, protože sýr se hodí vždycky. Dokonce bych si lajskla i ten celer, který jinak musím doma dost maskovat smajlik - 57

 
orinka
orinka - 11.7.2007 10:12

Elí: když je člověk líný, právě to pečení v troubě je lepší, protože se to nemusí míchatsmajlik - 16

 
Elí
Elí - 11.7.2007 9:16

orinka: cibule tam je a je to asi dobré,ale asi bych to z lenosti dělala na pánvismajlik - 26

 
manka
manka - 11.7.2007 9:09

mně se zdá půl hoďky teda málosmajlik - 26

 
Ch.Z. Kochanská
Ch.Z. Kochanská - 11.7.2007 8:46

orinka: smajlik - 56smajlik - 34smajlik - 34

 
orinka
orinka - 11.7.2007 8:45

orinka: a bez očí taky nesmajlik - 68

 
orinka
orinka - 11.7.2007 8:23

Bez cibule to není ono!

 
Bridgetj
Bridgetj - 11.7.2007 6:33

Mňam, tohle bych si dala smajlik - 64 Květák a brokolici miluju smajlik - 60

 
jasmine
jasmine - 11.7.2007 5:53

smajlik - 76ne to teda nemusimsmajlik - 11

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.