Krůtí medailonky
Potřebujete: krůtí maso, olej, citrónovou šťávu, hladkou mouku, vejce, pepř a sůl
Postup: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme olejem a pokapeme citrónovou šťávou. Osolíme a opepříme. Pak obalíme v mouce a v rozšlehaných vejcích. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
30.4.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Krůtí medailonky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.mnam,ale na mne trochu sytá večeče,ale jinakdobrá inspirace k obědu,jak včera ten tvarohový dezert,ještě ten den jsem koupila tvaroh a udělala a ......pardon sežrala.........to byla lahůdka.ale toto udělám hned v pátek přijed kamarádka ,je to rychlé a máme čas na pokec a oběd bude brzy hotov,díky