Bylinkové kuře
Potřebujete: Kuře, citronovou šťávu, mletý pepř, sůl, cibuli nakrájenou na kolečka, 1 bobkový list, špetku tymiánu, nasekanou zelenou petrželku, trošku horké vody, máslo
Postup: Omyté a osušené kuře potřeme zvenčí a zevnitř citronovou šťávou. Osolíme, opepříme. Na pekáči pak přidáme cibuli, bobkový list, tymián, máslo a trošku horké vody. Při pečení podle potřeby podléváme vodou. Do šťávy nakonec vmícháme sekanou petrželku.
2.5.2008 Rubrika: | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Bylinkové kuře
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Zitra si budeme mit na oběd!!!