Krůtí minutka
Potřebujete: 4 plátky krůtího masa, 4 plátky šunky, 4 plátky sýra eidam, 4 lžíce oleje, sůl, pepř
Postup: Omyté a naklepané plátky masa osolíme a opepříme. Na každý plátek položíme šunku a sýr. Maso přeložíme, spíchneme jehlou a pak po obou stranách opékáme.
4.7.2008 Rubrika: | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Krůtí minutka
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Já to ještě obalím v hl.mouce a potom zprudka opeču z obou stran ,a potom pomalu,Vznikne hnědá kůrčička
Dewey_Dell:
kde máš tygra?
Zní to trošku jako název rozhlasového pořadu
Teda ten obrázek