Kuře v parmazánu
Potřebujete: tolik kuřecích řízků, kolik je strávníků, parmazán, hladkou mouku, strouhanku, 1-2 vejce podle velikosti, olej na smažení
Postup: Kuřecí řízky nakrájíme na široké proužky, nepatrně osolíme a opepříme. Strouhanku prosijeme a smícháme s parmazánem. Vejce našleháme. Připravíme si talířek s hladkou moukou. Kuřecí proužky postupně obalíme v mouce, vajíčku a parmazánové strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji. Podáváme s hlávkovým salátem nebo bramborovou kaší.
7.8.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kuře v parmazánu
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já dnes dělám kuřecí ptáčky, taky dobré