Krůtí maso po francouzsku
Potřebujete: 4 krůtí řízky, smetanu na vaření, 1 lžíci dijonské hořčice, 4 dl bílého vína, sůl, pepř, máslo a olej
Postup: Maso osolíme a opepříme (můžeme použít i bylinkovou sůl) a orestujeme na troše oleje s máslem, pak zalijeme bílým vínem a dusíme doměkka. Až je maso měkké, vyndáme je na talíř a do výpeku vmícháme smetanu a dijonskou hořčici, necháme probublat. Podáváme s bagetou nebo rýží.
Za recept děkujeme čtenářce s nikem Haniki.
26.4.2010 Rubrika: | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,7/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Krůtí maso po francouzsku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.já dávám bylinkovou sůl a provensálské koření, po přidání smetany část odeberu pro malou a dijonská hořčice to pěkně přiostří
to může být fajn,já bych tam dala ještě provonět rozmarýn
Markýza: souhlas, bude to dobré, ale každopádně ta vinná omáčka nějaké bylinky bude chtít
to musí být dobré