Kuřecí kapsa
Potřebujete: 4 kuřecí prsa, grilovací koření, 4 větší čerstvé žampiony, lžičku drceného kmínu, lžíci másla, lžíci plnotučné hořčice, 4 plátky tvrdého sýra, 4 plátky šunky, 3 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, párátka
Postup: Omytá a osušená prsíčka podélně nařízněte a udělejte kapsu. Nakrájené žampiony osmahněte na rozehřátém másle, osolte, okmínujte a poduste. Kuřeci kapsy potřete olejem a uvnitř hořčicí, osolte a opepřete. Pak do každé kapsy vložte plátek šunky, sýra a opečené žampiony. Okořeňte grilovacím kořením a kapsu uzavřete párátky. Pak posypte maso grilovacím kořením a vložte do zapékací misky vytřené olejem. V předehřáté troubě pečte dozlatova. V průběhu pečení maso obracejte a polévejte vypečenou šťávou.
6.8.2010 Rubrika: | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kuřecí kapsa
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Elen: určitě elen,přeji dobrou chuť
mňááám, tak bych si dala teď hned.........evropka: kecáš, v 15 ti ještě nevěděla co je to žampion...
Elen - 6.8.2010 10:08 - tak s tou krupkou máš naprostou pravdu. Já kdysi dávno nenašla recept ani v kuchařce.ale to jsem byla mladá a uměla jsem vařit z masa,např.svíčková nebyl problém,ale krupka velký.
No, to bych mohla
evropka: nejde přece o převratnost, ale připomenout si to jako nápad, že si to člověk může udělat...
Taková krupicajda taky není převratná, ale jak se na ni recept hodí tomu, kdo ji nikdy nedělal...
evropka: převratná novinka to není ale kapsy plněné čímkoli mám ráda
tohle jídlo neurazí..jenom žádná převratná novinka,začínala jsem s ním tak v 15 letech
jo, tak tohle já teda můžu, ale když žampiony, tak už ne šunka a sýr, když šunka a sýr, tak už ne žampiony. ale kapsy máme rádi, se špenátem třeba taky.................