Kuřecí ragú
Potřebujete: zbytky vařeného/pečeného kuřecího masa, klobásu (nebo kořeněný párek), několik brambor, cuketu, rajčata, pažitku, olej, snítku rozmarýnu, sůl, směs koření na kuře
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cuketu zbavíme konců a nakrájíme na kolečka. Rajčata spaříme a sloupneme, nakrájíme na měsíčky. Pažitku nakrájíme nadrobno. Kuřecí maso nakrájíme nadrobno. Klobásu sloupneme a nakrájíme na kolečka. Na pánvičce rozehřejeme olej a zeleninu dáme restovat. Potom přidáme kuřecí maso, sůl a koření, trochu podlijeme vodou (pokud je potřeba). Přidáme celou snítku rozmarýnu a necháme dusit asi 15 minut. Pak přidáme kolečka klobásy. Necháme prohřát a vše posypeme pažitkou. Ihned podáváme.
12.1.2011 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Kuřecí ragú
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Proč ne? Mám hlad, že bych si to dala hned ....
tak dnes je ta cuketa dražší než to kuře.. a kuře nechci delší dobu vidět, mám chuť na pořádnej hovězanec......takže tohle taky nee
zbytky kuřete a do toho ještě klobásu jo?? tak to si teda fakt nedám
tak tohle je babicův mišmaš,ne děkuji
jaké zbytky kuřete?U nás se pokaždé sežere hned, div ne s kostma.