Krůtí nudličky s fazolovými lusky
Potřebujete: 800 g krůtích prsou, 350 g fazolových lusků, 4 lžičky solamylu, 4 lžičky vody, 3 bílky, 8 lžic oleje, půl lžičky Glutasolu, sůl podle chuti
Postup: U fazolových lusků skrojte konce, omyjte je a nechte okapat. Maso nakrájejte na nudličky a promíchejte se solí, solamylem rozmíchaným ve vodě a bílky. Nechte pár minut stát. Pak maso vložte do rozpáleného oleje a za stálého míchání opékejte, dokud nezbělí. Pak jej vyjměte a na pánev vložte lusky, zlehka je osmahněte a přidejte maso, posypte Glutasolem a opékejte, dokud lusky nezměknou. Podávejte s rýží.
27.1.2011 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Krůtí nudličky s fazolovými lusky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.evropka:
Ani bílky bych nedávala, max. jedno celé vejce.
Solamyl a glutasol bych vypustila a nahradila kořením, ale jinak mi ten recept přijde super a vyzkouším.
takhle lusky nesnáším, mají svoji typickou chuť i vůni a to mi vadí....a ten Glutasol, to už je vrchol gastronomie.......
proč glutasol když je tak nezdravý?nechala bych tam jen oprásknout trochu panchety,nebo obyčejné slaniny,aby to dostalo šmak,kde je nějaké výrazné koření,takto to bude mdlé...