Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Čína se špenátem

Čína se špenátem

 

Potřebujete: 4 kuřecí prsa nakrájené na kostičky, 2  lžíce br.škrobu, 4 lžíce oleje, 2 vejce, sůl, pepř, koření na čínu, 5 stroužků česneku ( rozmačkat), 1 kus mrazeného špenátu, rýži

Postup: Kuřecí maso naložíme do všech ingrediencí (kromě špenátu) nejlépe přes noc. Pak ji na pánvi, nejlépe na woku osmahneme a na horkou směs vložíme rozmrzlý špenát pokojové teploty a necháme prohřát, dále již nerestujeme, nevaříme.

Podáváme s rýží, tu si každý připraví tak, jak ji běžně připravuje (já ji peču v troubě). Vyzkoušejte a uvidíte.

Za recept děkujeme čtenářce sharon.

Lenka Moučková


10.2.2012   Rubrika: Drůbeží   |   Komentářů 15   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Čína se špenátem

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 11.2.2012 18:47

orinka: určo alias zdenánek....smajlik - 68

 
babkatapka
babkatapka - 11.2.2012 17:13

já kupuju špenát sekaný mražený v kostkách a toto určitě zkusím, ale místo rýže si dám asi nudle čínské, instantnísmajlik - 57

 
orinka
orinka - 11.2.2012 16:23

evropka: náhodou...a to ještě nevíš, jaký recept jsem poslala do redakce já!!smajlik - 68

 
denda04
denda04 - 11.2.2012 9:31

sharon: určitě uvařím smajlik - 60smajlik - 47smajlik - 60

 
sharon
sharon - 11.2.2012 9:28

evropka: smajlik - 68
neboj, to není blaf od Babici...když já tohle jedla poprve tak Babica ještě chodil na základku...smajlik - 42

 
evropka
evropka - 11.2.2012 9:18

tímto děkujeme sharon propagátorce zdravé výživy za pěkný receptsmajlik - 61za odměnu ji necháme zahrát veselou písničkusmajlik - 33smajlik - 33

 
Holinka
Holinka - 10.2.2012 11:00

sharon: no ono se prodává i špenát už ochucený, v takových bobkách.

 
Linda
Linda - 10.2.2012 10:06

To musim vyzkouset smajlik - 47

 
sharon
sharon - 10.2.2012 9:49

Jarča*: já dávám pokaždé protlak, nejlépe od bonduelle....smajlik - 68

 
Jarča*
Jarča* - 10.2.2012 9:21

sharon: smajlik - 47zkusím to, ale pořád nevím, jaký ten špenát - listový, nebo protlak?

 
manka
manka - 10.2.2012 9:02

sharon: určitě to nějak vyzkouším.

 
sharon
sharon - 10.2.2012 8:43

manka: to maso je vlastně na způsob číny, jen se přidá ten špenát , dám ho na cedník okapat....zkus a uvidíš, já to jedla poprve u známé z práce která nás pozvala na narozeniny , dala do misek rýži a na ni tuhle směs a bylo to moc dobré, ten špenát se vlastně ochutí tím okořeněným masem a česnekem.......

 
manka
manka - 10.2.2012 6:58

Aja: že, já jsem si říkala. jen bych tomu asi neříkala čína.

 
Aja
Aja - 10.2.2012 6:56

manka: Zkus to s listovýmsmajlik - 58

 
manka
manka - 10.2.2012 6:40

sharon: a to jako fakt? a jak to, prosím tě, chutná??Já teda se špenátem mám ráda všechno, ale tohle si nějak neumím představit. není v tom moc vody?Nebo jaký je ten špenát? protlak? mám svůj domácí protlak i listový.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77050.
    Archiv anket.