Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Krůtí kapsa

Krůtí kapsa

Potřebujete: 2 krůtí prsa, sýr (hermelín, eidam apod.) 2 plátky šunky, bylinkové máslo, olivy, olej, mouku, vejce, strouhanku, sůl, pepř, grilovací koření

Postup: Prsa osolte, opepřete a okořeňte a vytvořte v nich ostrým nožem kapsu. Do ní vložte sýr zabalený do šunky, olivy a kousek bylinkového másla. Naplněné kapsy pak obalte v trojobalu jako klasické řízky a na rozpáleném oleji je pomalu usmažte dozlatova.

Lenka Moučková


11.5.2012   Rubrika: Drůbeží   |   Komentářů 19   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Krůtí kapsa

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 11.5.2012 19:23

evropka: smajlik - 68

 
evropka
evropka - 11.5.2012 18:20

monia: ty neumíš krájet?

 
monia
monia - 11.5.2012 15:21

No, vzhledem k tomu, že u nás se prodávají krůtí prsa o váze 1,5 kg, neumím si dost dobře ten řízek představit. smajlik - 68

 
sharon
sharon - 11.5.2012 11:11

manka: to je tak jednoduchý...prostě mouku na obalení vynechám.....smajlik - 68

 
manka
manka - 11.5.2012 11:02

sharon: stejně to nechápu, ale to je jedno.

 
sharon
sharon - 11.5.2012 10:53

manka: strouhanku si melem sami z rohlíků a v těch je ta stejná mouka ve které balíš řízky...
já na mase prostě tu mouku mít nemusím....smajlik - 75

 
manka
manka - 11.5.2012 10:20

sharon: jak detailisto, mně teda přijde lepší obalit řízek samotnou moukou než strouhankou z kdovíčeho. Ale záleží na každým, že jo. smajlik - 75

 
evropka
evropka - 11.5.2012 10:09

mam-ča: fakt?no vida o co jsem moudřejší....

 
sharon
sharon - 11.5.2012 10:07

manka: detailisto............smajlik - 98

 
manka
manka - 11.5.2012 9:52

sharon: a proč by tam měla chybět, když je ve strouhance

 
sharon
sharon - 11.5.2012 9:39

tak já zase už léta mouku napoužívám vůbec...obaluju strouhanka, vejce, strouhanka.....mouka tam vůbec nechybí...

 
Světlonoska
Světlonoska - 11.5.2012 9:14

smajlik - 58Dělávám vepřové kapsy, ale hlavně a nejvíc rolády,kuřecí nekupuji,je drahé,na řízky.

 
Světlonoska
Světlonoska - 11.5.2012 9:13

smajlik - 47Veškerá plněná masa milujismajlik - 57smajlik - 5smajlik - 32

 
manka
manka - 11.5.2012 9:02

mam-ča: polohrubou používám už léta, je to o moc lepší, nadýchanější.

 
mam-ča
mam-ča - 11.5.2012 8:49

Mám fintu na trojobal. Míslo obalení v hladké mouce použiju polohrubou. "obálka" se pak neodfoukne. A do rozšlehaného vajíčka místo mléka přidávám trochu piva.
Vyzkoušejte, je to dobrý !

 
sharon
sharon - 11.5.2012 8:23

mňam, smajlik - 57ale bez oliv, ty si dám jako přílohu vychlazené z lednice...smajlik - 47

 
Linda
Linda - 11.5.2012 8:04

To muze byt dobrýsmajlik - 57. Momentálne doma kruti nemám a kureci pouze jedno celé kure, ale az vymyslim co ze zbytkem kurete, tak bych mohla tohle vyzkouset z prsicek smajlik - 47

 
manka
manka - 11.5.2012 7:53

evropka: já jím, ale raději mám kuřecí.

 
evropka
evropka - 11.5.2012 7:17

to je docela fajn ale z kuřecích ňader ,krůtí nejímobrázek - xl44_1_(1).gif

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.