Jednoduché ražniči
Ingredience: 3–4 vykostěné kuřecí stehenní řízky (nebo i prsa s kůží), 2 velké cibule, 2 klobásky.
Postup: Maso nakrájíme na větší kousky, klobásu na kolečka, cibuli na půlkolečka. Všechno dohromady v hrnci promícháme – nejlépe rukou – osolíme, trochu podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a dáme péct do trouby. Občas zamícháme, podle potřeby podléváme a pečeme asi hodinu na 180°C. Ke konci sundáme poklici, aby maso pěkně zčervenalo.
Jako příloha se hodí rýže, bramborová kaše či hranolky.
Za recept děkujeme čtenářce Haganě.
27.6.2006 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5