Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Voňavá krůtí roláda

Voňavá krůtí roláda

Ingredience: Krůtí prso, 10 dkg žampionů, 10 dkg polotvrdého bylinkového sýra (já nejraději používám Tizián se zelenými bylinkami a kapií), sůl, pepř, 8 lžic oleje, 3 stroužky česneku, lžička sladké papriky, 2 lžičky provensálského koření.

Postup: Krůtí prso rozřízneme a rozklepeme do plátu, který osolíme a opepříme. Na pánvi opečeme žampiony, aby se z nich vydusila voda. Plát masa poklademe opečenými houbami a plátky sýra. Zarolujeme a převážeme nití. Vložíme do mírně vymaštěného pekáčku, dáme do trouby a při pečení (asi 1 hodinu) poléváme směsí oleje s prolisovaným česnekem, sladkou paprikou a provensálským kořením. Jako příloha se hodí rýže nebo brambory a samozřejmě zeleninka ve všech možných podobách.

Recept nám zaslala čtenářka kapa.

Marie Poštová


31.8.2006   Rubrika:   |   Komentářů 12   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Voňavá krůtí roláda

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.