Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Drůbeží játra se žampiony

Drůbeží játra se žampiony

Ingredience: 300 g kuřecích (krůtích) jater, 15 dkg žampionů, olej, mletá sladká paprika, grilovací koření Vitana, hotová jíška tmavá (Knorr), trocha strouhaného sýru na posypání.

Postup: Na oleji opečeme játra nakrájená na kousky, posypeme paprikou a trochou grilovacího koření. Po chvíli přidáme žampiony nakrájené na plátky a necháme asi 10 minut dusit pod pokličkou. Do směsi vmícháme hotovou jíšku, aby z vypečené šťávy vznikla hustší omáčka. Na lívanečníku upečeme malé bramboráčky. Na talíř položíme bramboráčky, navrch dáme masovou směs, posypeme sýrem a ozdobíme zeleninou.
Jako příloha se hodí i pečené brambory nebo bramborové placky. Dobrou chuť!

Recept nám zaslala čtenářka kapa.


 

Marie Poštová


4.9.2006   Rubrika:   |   Komentářů 4   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Drůbeží játra se žampiony

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77047.
    Archiv anket.