Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Krémové kuře

Krémové kuře

Potřebujete: 1 kuře, 100 g čerstvých hub, 1 květák, 1/2 l mléka, 4 vejce, 40 g hrubé mouky, 100 g másla, sůl, špetku muškátového oříšku, petrželku, pepř.

Postup: Kuře naporcujeme, osušíme a po všech stranách pomalu opečeme na másle. Když se maso zbarví, osolíme a přidáme pokrájené houby, pepř, usekanou petrželku. Přiklopíme poklicí a dusíme do měkka. Pak vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky. Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka, rozebereme na růžičky. Do vymazané zapékací misky vrstvíme střídavě maso a květák. Dáme krátce zapéct do vyhřáté trouby a pak zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a moukou. Pečeme, dokud krém neztuhne a nezrůžoví. Jako příloha se hodí brambory.

Marie Poštová


20.4.2007   Rubrika:   |   Komentářů 4   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,4/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Krémové kuře

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77183.
    Archiv anket.