Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Guláš na pivě

Guláš na pivě

Potřebujete: Vepřové maso, sůl, kmín, sádlo, hladkou mouku, česnek podle chuti, světlé pivo, krajíc staršího chleba, kousek citronové kůry.

Postup: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, vložíme na rozpuštěné, horké sádlo, opečeme, trochu podlijeme pivem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb. Zředíme pivem a rozšleháme, potom zvolna provaříme. Omáčku pak protřeme sítem, okořeníme kmínem a česnekem a prohřejeme s masem.

Marie Poštová


23.7.2007   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Guláš na pivě

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Hanka
Hanka - 23.7.2007 19:57

my línější neprotíráme sítem, ale vrazíme do toho ponorný mixér smajlik - 34 ale zní to dobře smajlik - 57

 
evča.
evča. - 23.7.2007 16:47

Je to guláš,nebo omáčka,jak se píše na koncismajlik - 26

 
catcat
catcat - 23.7.2007 16:30

babkatapka: cibule a MAJORÁNKA???!!! Taky to musím zkusit smajlik - 68

 
babkatapka
babkatapka - 23.7.2007 15:43

guláš a není cibule? to musím zkusit!!!smajlik - 71

 
Ota
Ota - 23.7.2007 14:11

Pusina: přesně na zahuštění určitě stačí jen chleba !
A s tou hořicí to neznám smajlik - 47
Už si píšu....

A zkusila si někdy místo masa dát jen velké fazole ?
To je pravá mana nebeská

Ten chleba tam dávám nakonec, nejlíp velkou patku a mouku v podstatě vynechávám

 
Pusina
Pusina - 23.7.2007 8:15

dělám něco podobného, co se jmenuje carbonnade flamande a je to rozšířené jídlo v Belgii, akorát se tam dává tmavé pivo a krajíc chleba potřený hořčicí... a sádlo vynechávám, na tom nesmažím....

ale je to dobrota...hm hm, dlouho nebylo, ale je to spíš takové jídlo pro chladnější dny.... brzo to ale asi bude...smajlik - 57smajlik - 57

 
jasmine
jasmine - 23.7.2007 6:23

smajlik - 5známsmajlik - 47smajlik - 5

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77190.
    Archiv anket.