Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Vepřové ragú

Vepřové ragú

Potřebujete: 1-1,5 kg vepřové kýty, svazek jarní cibulky, svazek jarní mrkve, 25 dkg vyloupaného hrášku, 1/2 kg nových brambor, rajský protlak, bílé víno, olej, horká voda

Postup: Maso nakrájejte na malé kousky a orestujte je na několika lžicích (olivového) oleje, ke konci restování je lehce poprašte moukou a pokračujte 1-2 minuty v restování. Přilijte 250 ml bílého suchého vína, 1-2 lžíce rajského protlaku, 1 l horké vody, osolte a opepřete. Přikryjte pokličkou a duste na mírném plameni. Mezitím si oloupejte nové brambory a přidejte je po 50 minutách k masu. Vařte společně další čtvrthodinu. Na posledních 20-30 minut přidejte vyloupaný hrášek, cibulku a karotku.

Tip: Při servírování můžete talíř ozdobit snítkou rozmarýnu

Lenka Moučková


12.6.2008   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vepřové ragú

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.