Živáňský šašlik
Potřebujete: vepřové maso, cibuli, brambory, slaninu, sůl, pepř, česnek, worchestrovou omáčku, rajský protlak
Postup: Maso nakrájíme na kousky, brambory a cibuli na plátky. Stroužek česneku utřeme se solí a dobře promícháme s masem. Kousky masa, cibule, slaniny a brambor napichujeme střídavě na jehlu a opékáme na grilu. Na talíři pokapeme worchestrovou omáčkou a zředěným protlakem nebo kečupem.
Recept pochází z knihy Abychom netloustli od Přemysla Doberského a Jitky Horáčkové, Avicenum Praha 1979
4.12.2008 Rubrika: | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Živáňský šašlik
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.talenka: Bridgetj:
tohle mě na životě baví ... zde na štasných ženách je nové pravidlo o "zdroji receptu" který musí být uveden protože ...blblablabla ...
No a hned jedno z prvních "ozdrojovadel" je humoristickou perlou...
Ota: Bridgetj: ale aspoň to bude prudce jedlé
Ota: TA slanina bude dietní a prase bio
to je úžasné je to z knihy "Abychom netloustli" a obsahuje to slaninu a vepřové
já worčestr nerada
Mňamky