Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Rudé vepřové

Rudé vepřové

Potřebujete: 500 g vepřového libového masa, 2 rajské protlaky (120 g), červenou tlustostěnnou papriku, středně velkou cibuli, smetanu na vaření, grilovací koření, hladkou mouku, tuk na smažení

Postup: Cibuli nakrájíme najemno. Vepřové maso nakrájíme na drobné kousky, lžíci hladké mouky a lžičku grilovacího koření smícháme a vepřové maso v této směsi obalíme. Ve vyšší pánvičce rozehřejeme tuk, zesklovatíme na něm cibuli a přidáme vepřové maso. Mícháme, až je maso "zatažené", přilijeme vodu, přidáme papriku nakrájenou nadrobno, pod pokličkou dusíme doměkka. Ke konci přidáme rajský protlak, 1-2 lžíci smetany na vaření. Případně dochutíme. Podáváme s chlebem.

Lenka Moučková


27.4.2010   Rubrika:   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Rudé vepřové

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77188.
    Archiv anket.