Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Marinovaná krkovice

Marinovaná krkovice

Potřebujete: vykostěnou krkovici dle počtu hladových krků, česnek, olivový olej, máslo, suché bílé víno, sojovou omáčku, rozmarýn, tymián, koření na steaky, sůl, pepř,

Postup: Česnek nasekáme na kousky. Olivový olej a sojovou omáčku smícháme v míse. Maso okořeníme, vložíme do oleje, posypeme nasekaným česnekem a nasekanými čerstvými bylinkami. Mísu překryjeme potravinářskou folií, vložíme do lednice a necháme uležet do druhého dne. Do papiňáku dáme rozpustit máslo a maso na něm necháme zatáhnout, pak podstříkneme vínem a necháme zredukovat. Přilijeme vodu a necháme deset minut dělat v papinově hrnci, pak odstavíme a necháme dojít.

Děkujeme čtenářce evropce za kulinářský tip a přejem dobrou chuť.

Lenka Moučková


12.7.2010   Rubrika:   |   Komentářů 10   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,8/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Marinovaná krkovice

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 12.7.2010 20:37

Jarča*: já zase papiňák nechci ani vidět, ale nedala bych parní hrnec, kde dělám i knedlíky.......smajlik - 47

 
Jarča*
Jarča* - 12.7.2010 18:08

sharon: i když tohle bych viděla spíš na zapití pivkemsmajlik - 93

 
Jarča*
Jarča* - 12.7.2010 18:06

IqTyQ: mně se to právě líbí v papiňáku, že to bude šťavnatější než třebas na pánvi - gril je samozřejmě gril, ale to se taky nedá každý den.
sharon: já si zase život bez papiňáku nedovedu představitsmajlik - 68 A podlévané vínem tedy taky moc nemusím, ale co nám brání dát si to vínko zvlášť?smajlik - 38

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 12.7.2010 16:02

Tak kouká nic neni nikomu recht.
sharon už vím proč jsi tak veselá, když vše splachuješlitříkemsmajlik - 38

martuš toho Magistra či Bechara až nakonec do sebe.

 
martus
martus - 12.7.2010 15:43

smajlik - 61smajlik - 47 - ájo, kdyz to ctu, tak mám jazyk az na veste. Jen bych s tím mela pár problému: jím jenom drubez, KRKOVICE ve slovníku není a já nevím, jak vypadásmajlik - 55, nemám papinák a troubu se bojím zapnout, ze vybouchne i se mnou. Mohla bych to místo vína striknout pivem, becherovkou, magistrem nebo sangrií ? a udelat z drubezího nebo krutího, cesnek miluji, mám na zahrádce cerstvé bylinky, v kuchyni i spoustu oliv.oleje. Jenze to uz by bylo úplne o necem jiném,nesmajlik - 66 Kdybys ale poslala potrubní postou, urcite by mi to chutnalo a pro jednou bych opustila zvyklost jíst jenom drubez a rybysmajlik - 31smajlik - 31smajlik - 31

 
sharon
sharon - 12.7.2010 15:24

a ještě něco, vykosťovat krkovici je hřích...my rádi ohlodáváme ty kosti...a k tomu baketku ?smajlik - 68

 
sharon
sharon - 12.7.2010 15:23

a ještě něco, vykosťovat krkovici je hřích...my rádi ohlodáváme ty kosti...a k tomu baketku ?smajlik - 68

 
sharon
sharon - 12.7.2010 15:22

papiňák jsem vyhodila, jde to i v troubě pod alobalem, a já tam nemám ráda to víno.....raději to tak litříkem spláchnu (zapiju).....jupííííííííííííííísmajlik - 38smajlik - 33

 
IqTyQ
IqTyQ - 12.7.2010 13:52

To se mi nezamlouvá - protože je to vařené v papiňáku. Já radši na grilu.

 
Jarča*
Jarča* - 12.7.2010 10:35

To se mi zamlouvá, že je to v papiňáku - taky určitě vyzkoušímsmajlik - 47

 
lev
lev - 12.7.2010 7:54

vyzkouším smajlik - 57

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.