Plněné řízky v těstíčku
Potřebujete: 4 vepřové řízky z kýty, 4 plátky šunky, 4 plátky tvrdého sýra, sůl, polohrubou mouku, 2 vejce, 3 lžíce mléka, olej, párátka
Postup: Řízky naklepeme, osolíme a na každý polížíme plátek šunky a sýry, přehneme a spíchneme párátkem. Z mléka, mouky a vajec připravíme husté těstíčko, ve kterém řízky obalíme a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Podáváme s bramborovým salátem nebo s kaší.
16.11.2010 Rubrika: Vepřové | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Plněné řízky v těstíčku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Někdy plním řízky osvaženými houbami. To je taky mňamka.
nemám tam ráda jakoukoli uzeninu, takže šunku bych vynechala...ale jinak
obaluji normálně v trojobalu...
taky mě to "pohladilo" jazyk. Udělám to v neděli k obědu. Dobré by bylo tam dát nivu nebo hermelín
pokud nezapomenete vyndat párátka, tak je to moc dobré