Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Vepřové plecko na žampiónech

Vepřové plecko na žampiónech

Potřebujete: Asi 3/4 kg vepřové plece, 10 dkg žampiónů, 10 dkg anglické slaniny, 1/4 lžičky kmínu, sůl, 2 lžíce sádla, 0,5 až 1 dcl vody

Postup: Maso nakrájejte na kostičky a dejte do pekáčku, osolte, okmínujte a dobře promíchejte. Pak přidejte nakrájenou slaninu, žampióny a sádlo a podlijte vodou. Přikryjte pokličkou a podle potřeby během pečení podlévejte vodou.

Podávejte s bramborovým knedlíkem a špenátem. 

 

 

Lenka Moučková


9.1.2012   Rubrika: Vepřové   |   Komentářů 8   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vepřové plecko na žampiónech

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
PEGG
PEGG - 9.1.2012 14:48

To bych si dalasmajlik - 57smajlik - 47 jenže u nás nikdo nikdo houby nejí a jen pro sebe se mi to dělat nechce.

 
denda04
denda04 - 9.1.2012 14:22

dělávám i kuřecísmajlik - 58 přidám i papriku na proužky nakrájenou , nejlepší je červená ,nebo žlutá dodá šmak i barvu smajlik - 58smajlik - 47

 
sharon
sharon - 9.1.2012 12:40

dělávám často, sice trošku jinak...ale podstata je stejná, nebo kotletky na remosce, spoustu žampionů a mrkev na kolečka......mňam....

 
Světlonoska
Světlonoska - 9.1.2012 12:19

smajlik - 66Anglickou všude necpu,ale jinak je to mnamkasmajlik - 94i s rýží by to bylo dobré.smajlik - 57

 
dadka
dadka - 9.1.2012 12:10

Taky to dělávám dost často....

 
orinka
orinka - 9.1.2012 11:24

to jde dělat i se sušenýma houbama, ale ty se musí předem namočit. Nemusí se to ani péct, já to běžně dělávám v papiňáku.

 
loupák
loupák - 9.1.2012 10:46

Ještě dodatek:samozřejmě bez těch žampionů,ale příště to zkusím,houby můžu v jakékoliv podobě a tohle jsem ještě nezkusila,akorád použiju čerstvé houbičky,mám v mrazáku zásobu na zimusmajlik - 64smajlik - 61

 
loupák
loupák - 9.1.2012 10:44

My tomu říkáme výpečkysmajlik - 58dělám často ňam ňamsmajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77183.
    Archiv anket.