Biftek s nivou
Potřebujeme: 4 bifteky, 50 g nivy, 50 g másla, lžíce koňaku, 1 dl oleje, sůl, mletý pepř čtyř barev.
Postup: Plátky masa osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Nivu rozšleháme s máslem a koňakem na hladkou pěnu, vmícháme špetku soli a lžičkou vytvoříme kuličky, které si dáme do lednice vychladit. Bifteky zprudka opečeme po obou stranách na oleji. Na mírnějším ohni dopečeme podle chuti. Na každý plátek masa položíme kuličku ochuceného másla. Podáváme se zeleninovým salátem a chlebem.
10.8.2007 Rubrika: | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Biftek s nivou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.ten koňak bych si radši dala při vaření než do jídla, ale jinak , určitě to bude dobrota
ten koňak bych si radši dala při vaření než do jídla, ale jinak , určitě to bude dobrota
ale ta cena!!!!!!
mňam tak to jo, to by šlo
MŇáááám
No to můůůůžu!