Divotvorný hrnec
Potřebujete: 500 g kvalitního hovězího masa, 400 g rajčat, 350 g brambor, 2 velké cibule, mletou pálivou papriku (či mleté sušené papričky typu chilli, Espelette, apod.), olej na restování, papiňák
Postup: Maso nakrájejte na kousky, cibuli nahrubo. Vložte společně na olej a restujte, aby se maso zatáhlo. Oloupejte brambory, nakrájejte je na kousky a přidejte k masu. Asi po dvaceti minutách přidejte rajčata nakrájená na měsíčky, pálivou papriku podle chuti a zalijte vodou. Vařte, až je maso měkké. Případně dosolte.
13.3.2009 Rubrika: | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Divotvorný hrnec
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: přesně to stejné mě hned napadlo
nemám ráda pálivý jídlo.....
ale než změkne maso tak musí být erteple na kaši...
Tak to bude ňamka ale tak jednu pálivku
trpajzlik: sharon:
neřešte to a dejte nepálivou papriku
bez pálivých papriček by to nebylo ono? Bohužel, ty nemůžu používat
pááálivééééé neeeee!!!!!!