Pikantní roštěnky
Potřebujeme: 4 plátky hovězí roštěné, 2 cibule nakrájené na kolečka, 3 lžíce oleje, cca 1 lžičku mleté sladké papriky, 1 lžičku mleté pálivé papriky, 1 čerstvou, najemno naseknaou feferonku, 2–3 lžíce hladké mouky, pepř a sůl podle chuti
Postup: Naklepané plátky masa okořeníme solí, pepřem a oběma paprikami. Na rozpáleném oleji orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, a maso na ní po obou stanách zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou, přidáme nasekanou feferonku, podlijeme a krátce povaříme. Jako příloha je vhodná rýže.
1.4.2009 Rubrika: | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pikantní roštěnky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.pálivé
Jelikož mám v rodině švagra slováka a ten moc moc rád pikantní,, tak já mu podobné vařím a stejně na to leje chili ale to on skoro na všechno, jen na koláče ne.. ale kdyby mohl ,, tak i tam si dá,, no je to takový ,,dáblík,, má rád ostrý gáblík..