Pařížský biftek v dánské verzi
Potřebujete pro 4 osoby: asi 0,5 kg mletého hovězího masa, 1 vejce, 1 cibuli, 1 větší nebo 2 menší kyselé okurky, 1 polévkovou lžíci nakládané červené řepy, sůl a pepř
Postup: Všechny suroviny smícháme dohromady a vytvoříme 8 tenkých bifteků, které položíme na krajíčky toastového chleba. Opékáme pomalu na pánvi nejdříve stranu s masem, potom otočíme a opečeme chleba (šťáva z bifteku se vsákne do toastu). Podáváme s vejci (volské oko) nebo pokapané kečupem, worcestrovou omáčkou apod.
Za recept děkujeme čtenářce Lindě.
3.7.2009 Rubrika: | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pařížský biftek v dánské verzi
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: Linda:
Ukládám si a vyzkouším
Linda: díky, určitě udělám
sharon: tomu se ríká EU v praxi
pařížský biftek v dánské verzi zapitý plzeňským pivem......lahoda pohoda
už se mi sbíhaj sliny, zítra vytvořím, jsme sami doma s manželem, otevřem lahvinku dobrého vínka...
kubikm: koukám, ze jsem to zapomela napsat, takze nic nemlít, to je potom podivná smes, vsechno (cibuli, kys. okurku a repu nakrájet rucne na malé kousky=najemno)
dělám podobné sýrové
mám dotaz
okurku atd taky k tomu nameleš?