Bifteky s rajčaty
Potřebujete: 4 plátky hovězí svíčkové, 3 lžíce oleje, 30 g slaniny, 1 lžíci sekané zelené petrželky, 200 g paprik, 200 g rajčat, 1 cibuli, sůl, mletý pepř
Postup: Naklepané, osolené a opepřené plátky masa osmažímě na rozpáleném oleji (z každé strany 4 minuty). Vyjmeme a odložíme na teplé místo. Do zbylého tuku přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, proužky paprik, kolečka rajčat, plátky cibule, promícháme a prudce opečeme. Vzniklou směsí polijeme bifteky a ozdobíme petrželkou. Jako příloha je vhodná rýže.
12.2.2010 Rubrika: | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Bifteky s rajčaty
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Jo, mne by jich taky bylo lito, Ale mas pravdu, nekdo je ma mozna moc casto, tak to zkousi jinak, protoze se mu prejedly. Ale bylo by to dobre udelat i z veprovych platku, nebo rajcatovou smes dat jako oblohu ne na maso ale k masu na tu ryzi.
mě by těch bifteků bylo líto kazit bifteky rajčatama, ale co, někomu to třeba chutná a má bifteky tak často, že zkouší něco jiného, než klasický bifsteky