Kuličky z mletého masa
17.1.2013 Rubrika: Hovězí a telecí | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kuličky z mletého masa
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Linda: no, když si představíš kari koření - což je směs - tak je tam taky kdovíco voňavého namícháno, ani o tom nevíš Takže toto je orientální recept a tam je správně tohle koření. Určitě i dobré!!
To je zajímavý nápad.
sqwela - 17.1.2013 9:08 - ten celer může být taky moc dobrý, to si usím pamatovat a vyzkoušet
evropka: mám ho moc ráda, v salátech a tak, v masových kuličkách ho fakt nepotřebuji.
zase změna od obyč sekané...jen bych je nechala tak hodinku dvě v lednici aby se chutě propojily a nesmažila ale pekla v troubě na plechu na pečícím papíře......tak dělám i kabošky...
Jagea: počkej ten olivák je pro zdravíčko
ale tady se píš zastříkněte olivákem, ne nalejte deci oleje..když dáte pár kapek dobrého olivového oleje, kuličky mírně zkřehnou a mají lepší šmak.
Do směsi ještě olej? Nesmysl. Leda, že by to mleté bylo jen hodně libové hovězí, což ve většině případů asi sotva.
Zajimavy...teda pro me bych dala jina koreni - smes kminu, skorice a muskatu by me asi odrovnala, ale jinak to vypada zajimave. A ani olej neni potreba, tuk z masa bohate staci i pri peceni v troube
mňam mňam, tohle bude moc dobré já dělám něco podobného, ale s celerem.taky dobrotka.