Tropické bifteky
Ingredience: 4 hovězí bifteky, sůl, zázvor,citronová šťáva, 2 banány, pomeranč, olej.
Postup: Bifteky osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme citronovou šťávou a necháme v chladu odležet. Dva velké tvrdší banány nakrájíme na kolečka, velký zralý pomeranč na plátky. Bifteky důkladně opečeme po obou stranách na malém množství oleje, přendáme je na vyhřáté talíře, na pánvi ještě narychlo orestujeme banány a pomeranč a bifteky jimi ozdobíme.
Vhodná příloha – bramborové krokety nebo hranolky.
Recept nám zaslala čtenářka Jana Berková.
4.2.2006 Rubrika: Hovězí a telecí | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5