Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Tropické bifteky

pomeranč

Ingredience: 4 hovězí bifteky, sůl, zázvor,citronová šťáva, 2 banány, pomeranč, olej.

Postup: Bifteky osolíme, okořeníme zázvorem, potřeme citronovou šťávou a necháme v chladu odležet. Dva velké tvrdší banány nakrájíme na kolečka, velký zralý pomeranč na plátky. Bifteky důkladně opečeme po obou stranách na malém množství oleje, přendáme je na vyhřáté talíře, na pánvi ještě narychlo orestujeme banány a pomeranč a bifteky jimi ozdobíme.

Vhodná příloha – bramborové krokety nebo hranolky.

Recept nám zaslala čtenářka Jana Berková.



 

Marie Poštová


4.2.2006   Rubrika: Hovězí a telecí   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Tropické bifteky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77189.
    Archiv anket.