Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Kavkazské šašliky

Kavkazské šašliky

Ingredience: 600 g skopového nebo vepřového masa, 100 g slaniny, olej, 40 g másla, černý pepř a sůl, 1–2 cibule, česnek podle chuti.

Postup: Z masa nakrájíme asi dvacet malých plátků, které naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme v chladničce uležet několik hodin (i do druhého dne). Poté je napichujeme na jehly, střídavě s tenkými plátky slaniny a tenkými plátky cibule. Opékáme ze všech stran v rozehřátém oleji na pánvičce. Lze je také potřít olejem a opékat v troubě nebo na grilu.

Hotové maso můžeme ještě přelít trochou rozehřátého másla.

Marie Poštová


7.2.2006   Rubrika: Skopové a jehněčí   |   Komentářů 4   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Kavkazské šašliky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 83668.
Archiv anket.