Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Játrová sekaná

Játrová sekaná

Potřebujete: 500 g telecích nebo vepřových jater, 150 g slaniny, 8 vařených vajec, sůl, špetku pepře, strouhanku

Postup: Játra odblaňte a poduste na slanině, poté je společně se slaninou a vařenými vejci dvakrát umelte na masovém strojku.Osolte, opepřete, přidejte strouhanku podle potřeby a vytvarujte šišku. Zabalte ji do alobalu a dejte do ledničky zatuhnout. Studenou sekanou pak krájejte na řezy a podávejte s chlebem nebo s tatarskou omáčkou a rohlíkem.

Lenka Moučková


4.10.2011   Rubrika: Vnitřnosti   |   Komentářů 6   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,5/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Játrová sekaná

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
manka
manka - 4.10.2011 12:19

taková variace na paštiku

 
Světlonoska
Světlonoska - 4.10.2011 8:55

smajlik - 64Jednou za čas....smajlik - 58

 
dadka
dadka - 4.10.2011 8:30

Ať žije vysoky cholesterol!!!

 
Světlonoska
Světlonoska - 4.10.2011 7:54

Myslím tím kuřecí játrasmajlik - 64

 
Světlonoska
Světlonoska - 4.10.2011 7:53

smajlik - 55To musi každý vyzkoušet podle sebe..smajlik - 64dělávám ji na pul s mletým masem..nebo jen jater třetinu,jak moc převažuji játra,někomu by to nemuselo tolik chutnatsmajlik - 66

smajlik - 64A ještě ji nastavuji Sojovou drtí a je supersmajlik - 94

 
anitech
anitech - 4.10.2011 7:50

tohle může být moc dobré, zvláště k nějaké slavnostnější příležitosti, smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78335.
Archiv anket.