Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Pečená telecí játra s jablky

Pečená telecí játra s jablky

Potřebujete: 500 g telecích jater, 2 větší jablka, 80 g másla, 50 g cibule, sůl, špetku pepře, 1/2 citrónu, 20 g hladké mouky, trochu cukru

Postup: Odblaněná játra nakrájejte na plátky, obalte v mouce a opečete je na másle s osmaženou cibulí. Když játra změknou, osolte je, opepřete a servírujete je společně s plátky jablek.

Příprava jablek: Oloupaná jablka nakrájejte na plátky (bez jádřinců), zakapejte je citrónem, trochu pocukrujte a opečte na másle. Vydušenou šťávu použijte pod maso. Podávejte s bramborem nebo s rýží.

Lenka Moučková


25.11.2011   Rubrika: Vnitřnosti   |   Komentářů 3   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,6/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pečená telecí játra s jablky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Světlonoska
Světlonoska - 26.11.2011 10:57

Játra také jen kuřecí... smajlik - 50

 
dadka
dadka - 25.11.2011 10:45

Taky dělám,ale kuřecí, telecí játra jsem neviděla už několik roků....

 
sharon
sharon - 25.11.2011 8:58

máme rádi...dělám kuřecí i smažená..smajlik - 57smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 84180.
Archiv anket.