Pečená telecí játra s jablky
Potřebujete: 500 g telecích jater, 2 větší jablka, 80 g másla, 50 g cibule, sůl, špetku pepře, 1/2 citrónu, 20 g hladké mouky, trochu cukru
Postup: Odblaněná játra nakrájejte na plátky, obalte v mouce a opečete je na másle s osmaženou cibulí. Když játra změknou, osolte je, opepřete a servírujete je společně s plátky jablek.
Příprava jablek: Oloupaná jablka nakrájejte na plátky (bez jádřinců), zakapejte je citrónem, trochu pocukrujte a opečte na másle. Vydušenou šťávu použijte pod maso. Podávejte s bramborem nebo s rýží.
25.11.2011 Rubrika: Vnitřnosti | Komentářů 3 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pečená telecí játra s jablky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Játra také jen kuřecí...
Taky dělám,ale kuřecí, telecí játra jsem neviděla už několik roků....
máme rádi...dělám kuřecí i smažená..