Králík na roštu
Potřebujete: králičí maso (nejlépe stehna), olivový olej, provensálské koření, sůl, pepř, hořčici (kremžskou nebo pálivou dijonskou)
Postup: Králičí stehna omyjeme a vložíme do připravené marinády z olivového oleje, provensálského koření, soli, pepře a hořčice. Necháme marinovat v lednici minimálně 2-3 hodiny. Opékejte na grilu a během opékání potírejte zbylou marinádou.
Tip:
* v obchodech je k dostání kořenicí směs na králičí maso, obsahuje i sůl, proto marinádu nedosolujte, případně jen mírně
31.7.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Králík na roštu
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.mňam, ale když vidím cenu za 2 stehýnka x nevím kolik osob, tak to je celkem dost