Králík na hořčici
Potřebujete: Rozporcovaného králíka, skleničku pálivé hořčice, kelímek zakysané smetany, olivový olej, bouquet garni (svazek tymiánu, petržele a bobkového listu).
Postup: V kastrolu (nejlépe litinovém) rozehřejeme olivový olej a kousky králíka na něm opečeme. Když je maso zlatavé ze všech stran, přidáme hořčici a aromatické bylinky. Dochutíme pepřem a solí. Dusíme na mírném ohni asi čtvrt hodiny. Pak přidáme zakysanou smetanu a 3-5 lžic vody. Necháme dál dusit na mírném plameni asi 40-45 minut. Podáváme s těstovinami tagliatelle.
7.10.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Králík na hořčici
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Hm,může být dobrý .Až budu budu mít králíka určitě vyzkouším.