Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Špekáčky v alobalu

Špekáčky v alobalu

Ingredience: špekáčky - počet podle počtu strávníků (můžeme nahradit točeným salámem), česnek (opět podle počtu strávníků a také podle naší chuti), cibule (čím více, tím lépe), grilovací koření, sůl, pepř.

Postup: Špekáčky rozřízneme podélně a ještě nařežeme jako při opékání nad ohněm. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Poskládáme na alobal do pekáčku, posypeme řádně cibulí nakrájenou na kolečka, posypeme grilovacím kořením a zabalíme celé do alobalu. Pečeme v troubě asi 30 minut.

Marie Poštová


3.5.2006   Rubrika: Ostatní   |   Komentářů 5   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Špekáčky v alobalu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77188.
    Archiv anket.