Buřtšpíz
Ingredience: kabanos nebo špekáčky, cuketa, cherry rajčátka, cibule, menší žampiony, celozrnné rohlíky, olej, grilovací koření. Množství přizpůsobíme tomu, co máme rádi, a množství strávníků.
Postup: Všechno nakrájíme na kolečka, žampiony na čtvrtiny a střídavě napichujeme na špízovou jehlu. Potřeme olejem s grilovacím kořením a necháme asi hodinu odležet. Grilujeme zabalené v alobalu (na posledních 3–5 minut můžeme alobal odstranit) asi 20 minut. Nezapomeneme často obracet.
Jako přílohu servírujte hodně zeleniny s nějakým skvělým dipem!
Recept zaslala čtenářka Adéla.
10.6.2006 Rubrika: Ostatní | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5