Játrovka v těstíčku
Ingredience: 4 plátky játrové paštiky, 2 lžíce hladké mouky, 1 vejce, 100 ml mléka, olej na smažení, sůl.
Postup: z mouky, vejce, mléka a soli připravíme těstíčko, obalíme v něm plátky paštiky a prudce opečeme po obou stranách. Podáváme s vařenými bramborami a oblohou.
Recpet nám zaslala čtenářka Madlen.
8.8.2006 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Játrovka v těstíčku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.dělávám často obalovanou játrovku (játrový sýr), do těstíčka přidám trošku grilovacího koření a vegety a je to výborné