Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Dušené žampiony

Dušené žampióny

Potřebujete: Stejné množství žampionů a oloupaných rajčat, sádlo, drcený kmín, sůl, petrželku na ozdobu.

Postup: Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném sádle. Přidáme nakrájená rajčata, osolíme, ochutíme kmínem a podusíme. Podáváme s rýží.

Lenka Moučková


12.5.2008   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Dušené žampiony

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
1567
1567 - 12.5.2008 6:55

To je vskutku jednoduché. Sice si neumím představit jak to chutná,ale zkusit se to může smajlik - 64

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78302.
Archiv anket.