Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Dušené houby

Dušené houby

Potřebujete: 1/2 kg hub, 4 lžíce krupice, lžíci másla, 3 vejce, sůl, kmín, petrželku, lžičku másla

Postup: Krupici opražíme na tuku, po částech ji zalijeme vodou a uvaříme kaši. Houby dusíme na másle s kmínem. Oboje pak smícháme, přimícháme rozkvedlaná osolená vejce a mícháme na ohni, až pokrm nabude správné hustoty. Posypeme sekanou petrželkou a podáváme.

 

Recept pochází z knihy Rychlé pokrmy od Juliany A. Fialové, Avicenum, Praha 1990.

Lenka Moučková


27.5.2008   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Dušené houby

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
catcat
catcat - 27.5.2008 15:05

takhle dělá houbovou smaženici jeden známý a že tam u nich na brněnsku se to tak odjakživa dělá. Mi stejně chutná ta bez krupice

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78540.
Archiv anket.