Dušené houby
Potřebujete: 1/2 kg hub, 4 lžíce krupice, lžíci másla, 3 vejce, sůl, kmín, petrželku, lžičku másla
Postup: Krupici opražíme na tuku, po částech ji zalijeme vodou a uvaříme kaši. Houby dusíme na másle s kmínem. Oboje pak smícháme, přimícháme rozkvedlaná osolená vejce a mícháme na ohni, až pokrm nabude správné hustoty. Posypeme sekanou petrželkou a podáváme.
Recept pochází z knihy Rychlé pokrmy od Juliany A. Fialové, Avicenum, Praha 1990.
27.5.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Dušené houby
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.takhle dělá houbovou smaženici jeden známý a že tam u nich na brněnsku se to tak odjakživa dělá. Mi stejně chutná ta bez krupice