Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Žampióny s česnekem a rajčaty

Žampióny

Ingredience: 600 g čerstvých žampiónů, 600 g rajčat, 2 cibule, 4 stroužky česneku, asi 4 lžíce oleje, mletý pepř, sůl, 1 lžíce sójové omáčky, nasekaná zelená petrželka.

Postup: Žampióny a rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky, cibuli nadrobno nakrájíme a česnek rozsekáme na malé kousky. Cibuli osmahneme na oleji dozlatova, vmícháme česnek a odstavíme. Do jiného hrnce vložíme nakrájená rajčata, žampióny, přidáme osmahnutou cibuli, osolíme, opepříme, zakapeme sójovou omáčkou a mírně podlijeme vodou. Promícháme a pak pod pokličkou dusíme doměkka. Necháme vydusit všechnu vodu a nakonec zasypeme nasekanou petrželkou. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Marie Poštová


17.7.2006   Rubrika: Houby   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Žampióny s česnekem a rajčaty

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.