Reklama: Moderní tapety na zeď a povlečeníModerní vliesové tapety IMPOL TRADE 

Vejce po lotrinsku

Vejce po lotrinsku

Potřebujete: 3-4 plátky anglické slaniny, plátky ementálu, 2 vejce, trochu smetany, máslo

Postup: Na pánvičce osmažte nasucho plátky anglické slaniny (případně plátky šoupněte pod gril). Vymažte máslem menší pekáček (nejlépe z varného skla – udělá na stole parádu), na dno rozložte opraženou anglickou slaninu a plátky ementálu. Přímo do pekáčku rozklepněte 2 vejce, obkružte je tenkým proužkem smetany. Nechte zapéct v troubě.

 

Recept na jednoduché a chutné jídlo zaslala Eliška Malá.

Lenka Moučková


14.9.2007   Rubrika:   |   Komentářů 4   |   Doporučit článek   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vejce po lotrinsku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
manka
manka - 14.9.2007 11:24

to by byla vejce ala Budulínek

 
Ota
Ota - 14.9.2007 11:12

LenkaT.: mě to nedá aby to nebylo po Otovsku ...
No v podstatě stejný jídlo s Liškama dělaj ve štýrsku tak "po štýrsku"

 
LenkaT
LenkaT - 14.9.2007 11:00

no jo, dát tam opečené houbičky, to musí být dobré, ale už by to asi nebylo po Lotrinsku, že ano? smajlik - 75

 
Ota
Ota - 14.9.2007 10:30

hm a kdyby ještě byla hrst lišek to by bylo smajlik - 77

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Anketa

Zpívám rád a je to na mě doufám znát...

Zpíváte si občas doma?

Celkem hlasovalo 78540.
Archiv anket.