Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Vaječné zpestření

Vaječné zpestření

Ingredience: 4 vejce, 1 pórek, 2 hrsti fazolových lusků, olej, sůl, kmín.

Postup: Fazolové lusky povaříme ve vodě, dokud nezměknou (cca 5-10 minut). Na dno redlíčku dáme olej a po rozpálení vložíme na kolečka nakrájený pórek, ten podusíme, přidáme fazolky a nakonec vajička, kmín, sůl. Dobře mícháme a podáváme s opečeným toastovým chlebem.

Za recept děkujeme čtenářce Hrochušce.


 

Marie Poštová


1.8.2006   Rubrika:   |   Komentářů 9   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Vaječné zpestření

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77183.
    Archiv anket.