Rychlovka s kuskusem
Ingredience: kuskus, plechovka červených fazolek v chilli omáčce (nejlepe Bonduelle), plechovka kukuřice, sýr balkánského typu nebo feta, olivy, sůl, podravka.
Postup: Do 1/3 misky nasypeme kuskus, přidáme trošku soli nebo podravky, zalijeme horkou vodou (nebo vývarem) tak, aby byla hladina nad kuskusem ještě asi centimetr, a přiklopíme talířem. Po pěti minutách zkontrolujeme, jestli se voda vsákla, a klademe fazolky i s nálevem, dále kukuřičky, navrch sýr nakrájený na kostky a posypeme olivami (pro lepší efekt nakrájenými na kolečka).
Za skvělý recept děkujeme Hrochušce.
4.7.2006 Rubrika: Luštěniny | Komentářů 15 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5