Fazolový salát s majonézou
Ingredience: 400 g bílých fazolí, 200 g mrkve, 300 g celeru, 100 g cibule, 200 g sladkokyselých okurek, 200 g majonézy, sůl, pepř, citron, cukr
Postup: Den předem namočené fazole uvaříme, před dovařením osolíme. Scedíme a necháme prochladnout, pak do nich přimícháme vařenou zeleninu nakrájenou na nudličky. Potom přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a okurky. Vše spojíme majonézou, kterou jsme ochutili solí, pepřem, cukrem a trochou citronové šťávy. Podáváme k pečenému nebo vařenému uzenému masu.
1.11.2006 Rubrika: | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5