Burito
Ingredience: Fazole z konzervy nebo doma vařené, podle vlastní chuti (na osobu počítáme asi 1 větší šálek vařených), chlebové placky (arabský chléb, lavaše ap.), cibule (na osobu jedna větší), strouhaný sýr – také asi šálek na osobu.
Postup: Placky nahřejeme, nebo alespoň necháme v teple, horké fazole na ně natřeme, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí a zasypeme strouhaným sýrem. Rychle a dobře zabalíme a horké podáváme. Kdo má rád pálivé, může si samozřejmě fazole okořenit chilli omáčkou, ale se syrovou cibulí pálí i tak.
Recept nám zaslala čtenářka Jana Váchová.
5.3.2007 Rubrika: | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5