Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Zelný zapečenec

Zelný zapečenec

Potřebujete: 1kg hlávku zelí (kapusty či mangoldu), 2 velké cibule, 1 konzervu loupaných krájených rajčat, česnek, sůl, pepř, směs strouhaných sýrů

Postup: Cibuli nahrubo nakrájíme, zelí nakrouháme, česnek nakrájíme na plátky. V hrnci necháme zpěnit cibuli na troše oleje, přidáme rajčata i se šťávou, zelí a plátky česneku. Dochutíme solí a dusíme, až je zelí měkké. Pokud je potřeba, přiléváme vodu. Pak vše zasypeme pořádnou vrstvou směsi strouhaných sýrů a dáme krátce zapéct do trouby či pod gril. Podáváme s vařenými brambory.

"S maminkou si občas uděláme toto zeleninové jídlo," píše čtenářka Irma. "A když máme mlsný jazýček, podstrčíme tam i kus slaniny či uzeného masa." Děkujeme za recept.

Lenka Moučková


27.3.2009   Rubrika:   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Zelný zapečenec

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
r1911
r1911 - 27.3.2009 8:27

to nezní špatně smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.