Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Provensálská miska

Provensálská miska

Potřebujete: do větší zapékací misky: 7 zralých rajčat, 2-3  lilky, 2-3 cukety, provensálské koření, česnek, olej, sůl, pepř, šunku (debrecínku, kladenskou)

Postup: Zapékací misku vytřete česnekem. Zeleninu nakrájejte na plátky. Lilek a cuketu orestujte na pánvičce. Pak střídavě, jako šupiny na rybě, zeleninu vyskládejte do zapékací misky. Průběžně dochucujte solí, pepřem a provensálským kořením. Pokapejte olivovým olejem. Dejte péct asi na 50 minut při 150 °C. Podávejte se šunkou od kosti nebo debrecínkou či kladenskou pečení. Pokud dáváte přednost bezmasé variantě, podávejte s tofu nebo s vařeným bramborem.

Elen Melicharová


1.10.2009   Rubrika:   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Provensálská miska

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Bridgetj
Bridgetj - 1.10.2009 11:20

Takový mňamky miluju. Ale tomu svýmu chlapovi bych musela vyházet rajčata, lilek a cuketu a nahradit to těstovinami s buřtem smajlik - 68

 
brezule
brezule - 1.10.2009 10:49

smajlik - 94,výborný recept,líbí se mi,hned ho dám dceři,jak se vrátí z dovolené.Má taková jídla v oblibě.smajlik - 105

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77194.
    Archiv anket.