Brokolice s jogurtovou omáčkou
Potřebujete: 1 brokolici, 1 bílý jogurt, 1 lžičku francouzské hořčice, 2 lžíce tatarské omáčky, 2 lžičky naloženého smetanového křenu, špetku meltého pepře, sůl dle chuti
Postup: Brokolici rozeberte na malé růžičky a v osololené vodě poduste doměkka. Na talíři ji přelijte omáčkou, kterou jste připravili smícháním všech uvedených surovin.
24.3.2010 Rubrika: | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Brokolice s jogurtovou omáčkou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: nejenom minerály se vyplaví, ale také dusičnany a teprve potom je pro mě brokolice a květák poživatelné takže uvařit do měkka a potom uhňácat karbenátky
matysek: no to já taky, v páře jako knedlík nebo v parním hrnci......ve vodě se jinak vyplaví všechny minerály....
Taky jsem si ji oblíbila ....Ale teď ji nesmím
Miluju květák , salátovou okurku ...taky nesmím
Ach jó .....
To vypadá dobre
brokolici dělám jen v páře, ve vodě se rozblemcá
a já bych dala křen čerstvý, mňam , brokovnici můžu na všechny způsoby.......
Vypadá to dobře. Já bych si na to ještě nasypala trošku sýra. Mňam