Jablka s červeným zelím
Potřebujete: 1 menší hlávku červeného zelí, 6 jablek, 2 lžíce sádla (nebo oleje), 2 lžíce cibule nakrájené nadrobno, 100 ml bílého vína, sůl, cukr a ocet podle chuti, vodu na podlití
Postup: Na sádle nebo oleji zpěníme cibuli a přidáme nadrobno nakrájené zelí. Ochutíme solí, cukrem, zalijeme vínem a dusíma do poloměkka. Z oloupaných jablek vykrojíme jádřince a jablka rozložíme do zapékací misky. Pak je naplníme připraveným zelím, mírně podlijeme a pečeme doměkka. Podáváme ke kachnímu masu.
11.5.2011 Rubrika: Zelenina | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Jablka s červeným zelím
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.neznám, neslyšela jsem , ale vyzkoušet se to dá, proč ne ?......