Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Jablka s červeným zelím

Jablka s červeným zelím

Potřebujete: 1 menší hlávku červeného zelí, 6 jablek, 2 lžíce sádla (nebo oleje), 2 lžíce cibule nakrájené nadrobno, 100 ml bílého vína, sůl, cukr a ocet podle chuti, vodu na podlití

Postup: Na sádle nebo oleji zpěníme cibuli a přidáme nadrobno nakrájené zelí. Ochutíme solí, cukrem, zalijeme vínem a dusíma do poloměkka. Z oloupaných jablek vykrojíme jádřince a jablka rozložíme do zapékací misky. Pak je naplníme připraveným zelím, mírně podlijeme a pečeme doměkka. Podáváme ke kachnímu masu.

Lenka Moučková


11.5.2011   Rubrika: Zelenina   |   Komentářů 1   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Jablka s červeným zelím

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 11.5.2011 7:14

neznám, neslyšela jsem , ale vyzkoušet se to dá, proč ne ?......

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.