Balzamikové cibulky
Potřebujete: 500 g šalotky, 3 lžíce olivového oleje, 10 lžic balzamikového octa, 2 lžíce hnědého cukru
Postup: Šalotky rozpůlíme. Na olivovém oleji osmahneme v malém hrnci. Přidáme balzamikový ocet, cukr a jen tolik vody, aby byla šalotka zalitá. Přikryjeme poklicí a vaříme cca 15 minut. Poté poklici odstraníme a na prudkém ohni za stálého míchání vaříme, až má omáčka konzistenci sirupu. Výborná příloha ke grilovaným pokrmům.
17.8.2011 Rubrika: Zelenina | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,7/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Balzamikové cibulky
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Zajímavé.....
hm, to bude zdravá dobrota