Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Balzamikové cibulky

Balzamikové cibulky

Potřebujete: 500 g šalotky, 3 lžíce olivového oleje, 10 lžic balzamikového octa, 2 lžíce hnědého cukru

Postup: Šalotky rozpůlíme. Na olivovém oleji osmahneme v malém hrnci. Přidáme balzamikový ocet, cukr a jen tolik vody, aby byla šalotka zalitá. Přikryjeme poklicí a vaříme cca 15 minut. Poté poklici odstraníme a na prudkém ohni za stálého míchání vaříme, až má omáčka konzistenci sirupu. Výborná příloha ke grilovaným pokrmům.

Lenka Moučková


17.8.2011   Rubrika: Zelenina   |   Komentářů 2   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,7/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Balzamikové cibulky

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
dadka
dadka - 17.8.2011 7:13

Zajímavé.....

 
modroočka
modroočka - 17.8.2011 1:14

hm, to bude zdravá dobrota smajlik - 47

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.